Feedback Mirunette Language Competition 2016

Mirunette Language CompetitionMirunette Language Competition

Premiul I, 14- 17 ani- Tudor AXINIA:

„Mi s-a implinit un vis! Pasiunea mea de a vorbi in limba engleza s-a materializat in urma participarii Concursul Mirunette Language Competition 2016!!!
Sunt fericit ca am fost castigatorul Marelui Premiu la acest concurs -tabara internationala de la Leith Academy, Edinburgh in Scotia!!!
Multumesc din inima echipei Mirunette International Education pentru acest premiu acordat si pentru sfaturile utile legate de pregatirea mea la limba engleza!
Filmul, testul online si interviul au fost o challenge pentru mine si o oportunitate de a-mi testa cunostintele de limba engleza iar tabara de la Leith Academy, Edinburgh a contribuit la imbunatatirea cunostintelor mele de limba engleza!
M-am bucurat nespus de mult sa imi fac prieteni noi din alte tari -Spania, Italia, China, Germania- cat si din Romania!
Am spus glume, am povestit despre viata de elev din alte tari si din Romania si ne-am descoperit interese si preocupari comune -parca ne cunosteam de foarte mult timp!
Activitatile au fost distractive si instructive. Mi-a placut activitatea Capture the Flag, care a fost o provocare pentru noi pentru ca lucram in echipe de 6 elevi si trebuia sa furam steagul echipei adverse. De asemenea am fost la Cookery, unde am pregatit delicioase prajituri si cookies din ciocolata. Staff-ul din tabara era vesel, intelegator si foarte prietenos.
Am vizitat Edinburgh, un oras deosebit de frumos cu multe obiective turistice de neuitat: Edinburgh Castle, Holyrood Castle, The Scottish Parliament, St. Giles’ Cathedral, Calton Hill, Princes Street, National Museum of Scotland, Scott Monument si Greyfriars Kirkyard.
Mi-a placut sa ma plimb prin orasul vechi Edinburgh! Am fost impresionat de Edinburgh Castle, emblema Scotiei, un reper istoric de mare importanta pentru existenta Scotiei, de Palace of Holyroodhouse, resedinta reginei Elizabeta a Angliei.
Am facut o excursie la Stirling Castle,resedinta regilor Scotiei, incepand din secolul al XIV-lea; un Activity Leader ne-a povestiti despre istoria acestui vechi castel. Am admirat arhitectura acestui castel; simteam ca traiesc in acele timpuri!
In urmatorul weekend am vizitat Glasgow, un important centru istoric si industrial al Scotiei si am fost intr-o excursie optionala la Mary King´s Close- un muzeu situat in partea subterana o orașului; complexul, învăluit în mituri și legende cu fantome din secolul al XVII-lea, a devenit o atractie turistica comerciala. In excursiile organizate nu a lipsit shopping-ul; am cumparat suveniruri pentru mine, prieteni si parinti (tricouri cu trupe heavy metal, comics si dulciuri scotiene).
Sunt onorat pentru acordarea diplomei cu nivelul CEF: B2/C1! Profesorii evaluatori au apreciat cu Excellent! participarea mea la activitatile: English lessons, outside of the classroom si overall progress, caracterizandu-ma astfel: „he was a confident speaker, who took the lead in many activities”; „he has been a very good student who has enthusiastically taken part in all the activities on offer and speaks competently with the staff. Well Done!”or „he participated in all class based activities, leading in the project lessons.” I´m so happy and proud! Thanks for teaching us!
Mancarea scotiana a fost gustoasa; am mancat supa condimentata, haggis, oua scotiene si prajitura cu ciocolata, fulgi de cereale si bezele.
Am invatat multe cunostinte noi de limba engleza intr-un timp foarte scurt – este meritul profesorilor de la Leith Academy, am vizitat castelele de neuitat din Scotia, am cunoscut traditiile si obiceuirile Scotiei, am apreciat preparatele culinare, si, nu in ultimul rand, mi-am facut prieteni noi din Italia si Romania cu care tin legatura! Sper ca vom merge impreuna in urmatoarea tabara Mirunette!!!

Premiul I – Lacramioara ILICA (profesor):

„Sunt onorata si fericita pentru Premiul I acordat de echipa Mirunette datorita rezultatelor foarte bune obtinute de elevii mei la Concursul National Mirunette Language Competition! Sunt bucuroasa pentru elevii, care au obtinut premii atractive pe care orice copil si le doreste pentru efortul depus! Ii felicit pentru rezultatele obtinute si le urez noi succese in studiul limbii engleze, sa se mentina la standarde ridicate si sa profite de cele mai bune oportunitati de studiu participand la viitoarele editii! WE LOVE MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION!!!
Va multumesc mult pentru sansa de a fi selectionata ca Group Leader al elevilor in tabara educationala de la Bromsgrove Summer School!
Sunt incantata ca am petrecut 2 saptamani in aceasta scoala renumita in Anglia, care se situeaza in top 10 cele mai bune “boarding schools” mixte din Anglia si este una dintre cele mai vechi scoli din U.K.(din anul 1553). Experienta traita intr-un campus britanic nu poate fi uitata niciodata! Recomand elevilor si profesorilor de limba engleza sa participe la Concursul National Mirunette Language Competition si sa petreaca momente inedite in aceasta tabara! Tabara internationala de la Bromsgrove Summer School a fost o experienta unica pentru mine si elevii mei!
“FLAIR, DISCIPLINE and ACADEMIC RIGOUR!
For GOD, for KING, for NEIGHBOUR!”
This is BROMSGROVE INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL!
Cele doua saptamani petrecute la Bromsgrove Summer School au fost o combinatie extraordinara de studiu si distractie! A fost extraordinar din toate punctele de vedere! Am vazut locuri minunate, am descoperit lucruri interesante, am cunoscut oameni deosebiti si am legat prietenii noi in calatoria noastra educationala! Tabara a fost plina de challenges! Scopul taberei a fost atins, copiii avand posibilitatea de a-si testa si imbunatati abilitatile de limba engleza. Tabara a fost o provocare pentru copii de a deveni independenti, responsabili, increzatori in fortele lor si o oportunitate de a studia la o facúltate in Anglia in viitor! La finalul acestei experiente unice, care ramane BROMSGROVE SCHOOL, putem spune ca toti am reusit sa fim britanici, nu doar cunoscand foarte bine tainele limbii engleze, dar si cultura si civilizatia britanica!
FELICITARI SI MULTUMIRI MIRUNETTE STAFF SI BROMSGROVE SUMMER SCHOOL STAFF PENTRU ACEASTA MINUNATA TABARA SI MULTA BAFTA IN TOT CEEA CE FACETI!!!
FELICITARI PARINTILOR CARE AU INVESTIT IN EDUCATIA COPIILOR!”

Vezi oferta completa de tabere de engleza in Anglia organizate de Mirunette.