Recomandare Mirunette: Scoala – Trecut vs. Viitor

Recomandare Mirunette: Scoala - Trecut vs. ViitorRecomandare Mirunette: Scoala - Trecut vs. Viitor

Știm că vă pasă de viitorul copiilor noștri, știm cât de importantă este educația lor, și pentru ei, dar și pentru noi, prin urmare astăzi veim în întâmpinarea dvs. cu o recomandare Mirunette: Școala – Trecut vs. Viitor. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 martie 2018, in Bucuresti, la Palatul Ghica Tei. 

Aflat la cea de a 5-a ediție, evenimentul face parte din seria conferințelor „PAPUCI MARI, papuci mici”, create din nevoia de informaţie pe care o ȋntâmpină părinţii atunci când descoperă că au copii cu abilităţi ȋnalte.

Cariera copilului se decide încă de la cele mai fragede vârste și este foarte important atât pentru părinte, cât și pentru profesor, să poată recunoaște anumite abilități ale copilului, pentru a-l îndruma cât mai corect pe drumul care acestuia i se potrivește. Vă recomandăm astfel acest eveniment, în urma căruia veți afla mai multe despre:

  • Strategii inovative de invatare;
  • Pedagogii alternative si arta teatrala in educatie;
  • Teorii despre psihologia supradotatilor;
  • Cum identificam un copil cu abilitati inalte?
  • Aspecte despre evaluarea si interpretarea datelor despre copiii cu calitati deosebite;
  • Ce presupun programele pentru copii supradotati?
  • Leadership in educatie;
  • Parametrii de calitate in educatie;
  • Criterii si finantare in educatie.

Înscrierile au loc pe următorul link: http://www.kleine-schule.ro/mainevents5/, iar accesul la eveniment are loc în baza biletului achiziționat.

Nu în ultimul rând, în cazul în care vă doriți o carieră în străinătate pentru copilul dumneavoastră, Mirunette International Education vă pune la dispoziție o serie de programe și cursuri, precum și îndrumare educațională, atât de importantă în fața luării unei astfel de decizii, și o serie de programe educaționale și tabere de limba engleză în străinătate pentru copii și tineri cu vârste între 10 și 22 de ani, organizate de școli specializate din Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Spania, Italia, cu experiență de peste 40 de ani în domeniu. Reprezentăm în România peste 50 de școli, licee, Universități din Marea Britanie – și nu numai – acreditate local, oferind garanția calității programelor și relaxarea părinților ai căror copii le urmează. Mai multe despre noi puteți citi aici.