Parcul de dinozauri din Rasnov te asteapta

Dino Parc Rasnov

Tocmai ce am intrat in ultimele doua saptamani de inscriere la Mirunette Language Competition – concurs national de limba engleza deschis tuturor elevilor din tara cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. Initiativa educationala propusa de Mirunette Education se bucura de un succes tot mai mare, atragand anual mii de participanti. Amintim ca amploarea concursului se datoreaza totodata si sponsorilor si partenerilor, cu ajutorul carora s-au putut oferi mereu premii demne de rezultatele excelente ale finalistilor.

In ceea ce priveste alegerea partenerilor, echipa Mirunette Education a avut in vedere aspecte precum dezvoltarea personala si profesionala a participantilor si relevanta premiilor oferite de acestia.

Cu aceasta ocazie vorbim astazi despre Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc cu dinozauri din S-E Europei.

Un muzeu în aer liber

De-a lungul plimbării prin pădure, vizitatorii se pot incanta cu cele 100 de exponate de dinozauri atestati stiintific. Cei 100 de dinozauri in marime naturala sunt creati din fibra de sticla si un tip special de rasina, fiind distribuiti in sens evolutiv pe un traseu captivant si usor de parcurs la pas.

Distractia din parcul de dinozauri este asigurata si de locurile de joaca pentru copii, de traseele cu tiroliana, casutele in copac, labirintul laser si sounbox-urile. Tot aici intalnim si un cinematograf 9D si unul de 360 grade, numeroase ateliere de arta, expozitii unice, dar si multe alte zone interactive care sunt menite sa delecteze micii aventurieri.

Dezvoltarea Dino Parc

Pe langa distractie si amuzament, parcul de dinozauri urmareste in mod constant si relevanta ultimelor descoperiri paleontologice. De curand, a avut loc inaugurarea unei noi zone dedicate animalelor preistorice si dinozaurilor care obisnuiau sa traiasca pe teritoriul Romaniei, mai exact in Tara Hategului.

Dino Parc Rasnov a reprodus in premiera cel mai mare animal zburator din lume, Hatzegopteryx thambema, dar si cel mai mare dinozaur descoperit vreodata, Seismosaurus. Este estimat ca giganta reptila avea o lungime totala de 45 de metri.

Observam, asadar, un loc plin de aventuri si distractie, cu o mare relevanta in lumea paleontologica.

Prin acest parteneriat, Dino Parc demonstreaza inca odata devotamentul si grija fata de elevii curiosi si pasionati de studiu. Voucherele oferite finalistilor Mirunette Language Competition de catre Dino Parc Rasnov reprezinta o invitatie intr-o misterioasa si captivanta lume de mult uitata.

Pana la finala Mirunette Language Competition din 16 mai, o parte din echipa Mirunette Education a vizitat Dino Parc Rasnov iar feedback-ul a fost unul extrem de pozitiv, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Vorba colegei noastre, Lucia: “Eu cred ca experienta oferita de Dino Parc Rasnov nu are varsta. E un loc atat de misto incat parintii mei abia asteapta sa vina la Bucuresti pentru a merge din nou impreuna!”.