Am dat startul celei de a 6-a editie a concursului Mirunette Language Competition 2018!

Mirunette Language Competition 2018Mirunette Language Competition 2018

Anunțăm cu bucurie, surle și trambite 🙂 o nouă ediție a concursului național de proiecte Mirunette Language Competition 2018! Mulți dintre voi știu deja despre ce e vorba, poate ați participat și în alți ani, însă vă recomandăm tututror să aruncați un ochi pe regulament și pe site-ul nostru pentru detalii complete.

Ești elev? Iată ce trebuie să știi!

În primul rând, concursul Mirunette Language Competition se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani. Primul pas este să completezi formularul de înscriere și să fii pregătit să ne dovedești cât ești de creativ și cât de mult îți dorești să ajungi în Anglia! Înscrierea în concurs este gratuită, iar data limită este 25 martie 2018.

Concursul are 3 etape, după cum urmează:

  • Etapa I, înscrierea, până pe 25 martie 2018
    • Completează formularul de înscriere
    • Raspunde corect la 3 intrebari despre taberele internationale Mirunette
    • Invita-ti prietenii sa participe la concurs
  • Etapa a II-a presupune o selecție intermediară. Adică cei admisi în etapa a II-a vor trebui să completeze online, în intervalul 1 Aprilie 2018 – 22 Aprilie 2018 (ora 18.00), pe site-ul www.mirunette.ro, un test, și să participe și la o probă de creativitate (participarea va fi, de asemenea, online). Vor fi selectați 40 de finaliști, câte 20 de elevi pentru fiecare categorie de vârstă;
  • Etapa a III-a, selecția finală. Pe 5 și 6 Mai 2018, comisia de concurs evaluează cei 40 de finaliști. Aceștia vor fi invitați să susțină un interviu în limba engleză, în urma căruia vor fi desemnați câștigătorii.

Ce trebuie să faci dacă ești profesor?

Dacă sunteți unul dintre profesorii cu adevărat pasionați de limba engleză și de cultura britanică și dacă vă doriți să vizitați Marea Britanie anul acesta, Mirunette vă oferă acum ocazia! Trebuie doar să convingeți cât mai mulți elevi să se înscrie la concurs și să îndepliniți criteriile de eligibilitate. Elevii trebuie să menționeze în formularul de înscriere numele dvs. ca profesor coordonator. Astfel, vă veți putea bucura împreună, alături de câștigători! Cei mai dedicați profesori vor fi recompensați!

Mirunette Language Competition 2018 este organizat în parteneriat cu Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Pentru informații complete despre concurs, puteți accesa următoarele sectiuni: regulament, etape concurs, calendar, premii, parteneri. Vă așteptăm cu drag și la festivitatea de premiere, care va avea loc pe 19 mai 2018, atunci când vom anunța și câștigătorii!

Surprize pentru toată lumea!

Pe lângă marile premii, 2 tabere de limba engleză în Marea Britanie, am pregătit pentru participanți o grămadă de alte surprize: examene gratuite Cambridge de la British Council, cărți de la Editura Humanitas, sejururi la Hotel Club Austria din Bușteni, la Hotel Royal  din Poiana Brașov și la Castel Cantacuzino din Bușteni, tratamente dentare de la DentEstet4Teens, bilete la film de la HAPPYCINEMA®, jocuri de la Juggler.ro, Ideal Board Games, și Fidgetz.ro – The Original Spinner, vouchere pentru ateliere și vizite la Oraselulcunoasterii.ro, un workshop de la Small Academy, bilete la un spectacol la Opera Comica pentru Copii și alte premii surpriză. De asemenea, toți elevii admisi în etapa a II-a vor primi (pe e-mail) diplome de participare.

Vă dorim tuturor mult succes!

Mirunette Language Competition 2018

Mirunette Language Competition 2018