Cursurile de pregatire pentru Oxbridge Mirunette

cursurile de pregatire pentru Oxbridge Mirunette

Cursurile de pregatire online au devenit o resursa viabila de studiu, insa uneori subiectele abordate sunt poate prea generale pentru interesele si nevoile tale. Probabil incepi sa te orientezi deja catre o potentiala cariera si o universitate la care doresti sa studiezi. Iti doresti sa faci performanta in domeniul ales de tine si intentionezi sa aplici la o universitate de top? Cursurile de pregatire intensiva pentru Oxbridge si Yale oferite de Mirunette Education iti vor oferi toate informatiile necesare pentru un viitor parcurs academic excelent.

Programul acestor cursuri este desfasurat in totalitate online, personalizat in functie de subiectul de studiu ales de tine. Vei putea alege dintr-o paleta larga de domenii de studiu precum Arhitectura, IT, Biologie, Matematica, Psihologie si multe altele.

Scopul acestui program este ca la finalul celor 2 saptamani de studiu sa finalizezi cu succes o lucrare de cercetare, de nivel universitar ce va fi evaluata de 2 profesori avizati din Marea Britanie. Pe intreaga durata a programului vei primi feedback din partea tutorelui tau, iar la finalizarea acestuia vei dobandi abilitati de cercetare, vei invata cum sa te documentezi pentru elaborarea unei lucrari, cum sa evaluezi sursele de inspiratie si cum sa folosesti in mod corect referintele altor autori.

Abilitatea de a descrie, analiza si evalua textele academice precum si cunostintele despre subiectul tau de interes vor fi mult imbunatatite permitandu-ti sa te integrezi in viitor intr-un mediu universitar de renume.

Intentia noastra este te ajutam sa dobandesti vara aceasta toate cunostintele necesare aplicarii si parcurgerii cursurilor unei facultati de top la nivel global precum Oxford sau Cambridge, urmand sa fii complet pregatit pentru sansa de a studia acolo.

Daca ai intre 15 si 18 ani, iar intentia ta este sa devii student intr-o Universitate consacrata, si sa studiezi alaturi de tineri talentati asemeni tie, acest program este cu siguranta pentru tine!

Cursurile de pregatire pentru Oxbridge si Yale sunt auxiliarul perfect pentru un viitor parcurs academic excelent. Locurile sunt limitate!

Apasa aici pentru a vedea lista de subiecte pe care le vei putea studia vara aceasta.

Te asteptam!