Cursurile de perfectionare Oxford/Cambridge – Invata direct de la maestri!

Cursurile de perfectionare Oxford/Cambridge – Invata direct de la maestri!

Profesorii prestigioaselor universitati Oxford si Cambridge au abordat metoda cursurilor online pentru a ajuta mai multi tineri sa se pregateasca in intampinarea admiterii la facultate, experimentand astfel domeniile de studiu la care intentioneaza sa aplice.

Cursurile de perfectionare sustinute de ei se regasesc in noua selectie de programe educationale oferite de Mirunette Education si reprezinta metoda perfecta de aprofundare toamna aceasta.

Fie ca doresti sa afli mai multe despre Inteligenta Artificiala, sa iti perfectionezi abilitatile in IT sau sa inveti Finante si Economie de la profesionisti cu experienta vasta, cursurile de perfectionare sustinute de profesorii de la Oxbridge ofera cu siguranta ceva pentru orice impatimit al stiintei.

Aceste programe se desfasoara in fiecare zi de sambata pe o perioada de 8 saptamani incepand cu data de 14 noiembrie si sunt coordonate de cadre didactice cu renume in lumea academica precum:

·       Kalypso Nicolaïdis (Education and International relations – University of Oxford)

·       Raghavendra Rau (Finance and Economics – University of Cambridge)

·       Dr Hatice Guines ( AI and Neural Networks – University of Cambridge)

·       Dr John Ellis ( New Energy Technology in the 21s century – University of Cambridge)

·       Timothy G. Griffin (Computer and Computer Networks – University of Cambridge)

Daca ai peste 16 ani si visezi sa studiezi un domeniu de actualitate la o universitate de top de peste hotare, cursurile de perfectionare Oxford si Cambridge te vor ajuta sa te adaptezi in mediul academic prestigios britanic din confortul casei tale.

Inscrie-te pana pe data de 6 noiembrie si beneficiaza de un tarif special de sezon!

Ia legatura cu un specialist Mirunette pentru mai multe detali!