ConfortDent şi Mirunette, parteneriat pentru copiii talentaţi


Performanţă, excelenţă, pasiune. Sunt doar câteva dintre cuvintele care pot fi folosite pentru a descrie activitatea unui grup care s-a născut din dorinţa de a-i pregăti exemplar pentru viaţă pe copiii dumneavoastră. În prezent, elevii excepţionali, odraslele dumneavoastră care vă fac cinste, au porţi deschise în 40 de şcoli din întreaga lume. Cursurile şi taberele educative la care participă le deschid orizonturi nelimitate, iar rezultatele obţinute îi recomandă ca mari performeri. Nu-i aşa că sunteţi mândri de ei? Toate aceste lucruri sunt posibile datorită Mirunette International, o poartă spre educaţia de elită.
Pentru noi, cei de la ConfortDent, parteneriatul cu Mirunette a venit firesc. Ne-am propus să răsplătim excelenţa cu profesionalismul nostru. Suntem o echipă de medici stomatologi ce lucrează cu grijă şi responsabilitate, pentru a asigura copiilor dumneavoastră cele mai performante servicii. Pentru aceasta, am ales soluţii moderne de specializare a medicilor, pe etape specifice de tratament. Această alegere, deloc întâmplătoare, se va oglindi în calitatea fiecărei manopere efectuate şi în varietatea de servicii, complete, personalizate fiecărei vârste. Da, fiecărei vârste, fiindcă Centrul stomatologic ConfortDent a pornit la drum ca un prieten de încredere al întregii familii, cu servicii adaptate atât problemelor dentare ale copiilor, cât şi celor specifice adulţilor.

Responsabilitate, profesionalism, încredere. Sunt doar câteva dintre atributele care ne recomandă. Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt. Ne găsiţi pe www.confortdent.ro ori la sediul nostru, pentru a vă convinge de calitatea serviciilor noastre. ConfortDent este prietenul dumneavoastră.

Cu respect,
Echipa ConfortDent