Concurs de BURSE de studiu pentru 2 ani de liceu in ANGLIA

Earlscliffe College - UK

Mai sunt 2 zile in care poti sa te inscrii in concursul de burse pentru ultimii 2 ani de liceu in Anglia! Nu rata oportunitatea de a studia la un liceu de elita care a pregatit numerosi studenti admisi cu succes la Universitati celebre precum Oxford din UK si Stanford din SUA!

In parteneriat cu Mirunette International Education, Colegiul Earlscliffe ofera elevilor ambitiosi 3 burse de studiu pentru ultimii 2 ani de liceu, pentru obtinerea calificarilor internationale A-Levels. Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din 4303 scoli de stat si private din Anglia, care predau programa britanica A-Levels, potrivit clasamentului realizat de publicatia The Telegraph, din 29 ianuarie 2015.

Iti doresti si TU sa studiezi la o Universitate renumita la nivel international? Cea mai sigura metoda este sa incepi pregatirea din timp, inca din liceu, si sa obtii certificarea internationala A-Levels! *Programa A-Levelsdenumita oficial GCE Advanced Level (General Certification of Education Advanced Level), consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii la alegere, in decursul a 2 ani – de importanta majora pentru admiterea cu brio la o Universitate de elita din strainatate.

Daca avem mai multi candidati cu rezultate deosebite la examene, numarul de burse la Colegiul Earlscliffe din Anglia poate fi suplimentat! 

Termen-limita pentru inscrieri: 5 martie 2015.

Examenele de limba engleza si matematica sunt sustinute la scoala Step by Step (Str. Cezar Bolliac, nr. 42, Bucuresti), in data de 7 martie 2014, de la ora 10:00.

Afla mai multe detalii despre concursul de burse in Anglia AICI!

Daca iti doresti sa studiezi la un important liceu din Anglia si sa iti continui studiile in Marea Britanie, SUA sau alta universitate renumita pe plan international, inscrie-te acum in concursul de burse organizat de Mirunette International Education!

Indrazneste sa iti urmezi cele mai ambitioase visuri si nu rata oportunitatea fantastica de a studia in strainatate! 😀

Pentru informatii suplimentare despre studii in strainatate, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau pe e-mail: office@mirunette.ro! 

The Mirunettes

Colegiul Earlscliffe Anglia

Colegiul Earlscliffe – Anglia