Cine este cel mai bun schior junior din Romania? Urmeaza si tu un simpatic model de succes!

Atunci cand exista pasiune si determinare, varsta nu mai reprezinta niciun impediment in indeplinirea celor mai ambitioase visuri! Ilustrativ in acest sens este exemplul lui Andrei Stanescu, de numai 11 ani, schior de performanta, inscris la Clubul sportiv scolar Predeal, desemnat cel mai bun schior din Romania din ultimii 4 ani la categoria de varsta 2002-2003”.

Descopera povestea lui Andrei, un copil talentat, hotarat sa castige toate competitiile de ski, in interviul acordat Kidster:

Interviul este realizat de catre partenerii nostri de la Kidster, in cadrul proiectului KIDster-ul Saptamânii, al carui scop este sa sustina si sa promoveze copiii talentați, care si-au ales un domeniu in care vor sa exceleze.

„Suntem inconjurati de copii ambitiosi, plini de viata si dornici sa invețe si sa se dezvolte in mai multe directii, inca de la varste fragede, acestia fiind adevarate modele pentru alti copii de varsta lor, dar si pentru noi toți, datorita perseverentei si pasiunii de care dau dovada in activitatile pe care le desfasoara.”

FELICITARI!!! 🙂

Voi ce parere aveti?