Castigatorii Mirunette Language Competition 2018

Felicitari castigatorilor

2 elevi pasionati de limba engleza vor pleca in tabere internationale in Anglia! Ei au castigat Mirunette Language Competition (concurs national de limba engleza ajuns la editia a VI-a). Festivitatea de premiere a avut loc in data de 2 Iunie in incinta muzeului Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa.

Din peste 1400 de copii si adolescenti inscrisi in prima etapa a concursului, 42 au ajuns finalisti in competitia pentru cele 2 tabere internationale de doua saptamani in Marea Britanie! Concursul reprezinta o oportunitate pentru toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica cunostintele de limba engleza si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate, in mediul international oferit de o tabara in Anglia! Mirunette Language Competition pune pentru al 6-lea an la rand elevi din toata tara in fata unor probe variate ce le testeaza atat aptitudinile de comunicare in limba engleza, cat si spontaneitatea si imaginatia, motivandu-i sa castige.

Castigatorii premiilor I vor beneficia gratuit de o tabara internationala de limba engleza vara aceasta, cu destinatia Marea Britanie. Astfel, Gabriel Dragos LIPCIUC (categoria 10-13 ani) de la Liceul Teoretic ,,Pro Succes” din Bucuresti si David Gabriel ILICI (categoria 14-17 ani) de la Colegiul National “Gheorghe Titeica” din Drobeta Turnu-Severin vor merge in tabere internationale de 2 saptamani in Marea Britanie, oferite de Mirunette Education.

La categoria profesorilor, Mirunette Education a oferit premii doamnelor profesoare Adelina POPA (Bucuresti), Cristiana RADASANU (Iasi) si Corina GHERBAN (Drobeta Turnu Severin). Ele vor beneficia de asemenea de o experienta internationala, insotind grupuri de elevi intr-o tabara in Marea Britanie in vara anului 2018!

Toti finalistii au fost premiati de catre partenerii si sponsorii concursului, care merita apreciati pentru sustinerea extraordinara si pentru entuziasmul de care au dat dovada ca de fiecare data.

Parteneri educationali: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, British Council;

Parteneri culturali: Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa;

Sponsori: Editura Humanitas, Club Austria Boutique Hotel (Busteni), Hotel Royal (Poiana Brasov), Castel Cantacuzino (Busteni), clinica de stomatologie DentEstet4Teens, Juggler.ro, Small Academy, Oraselulcunoasterii.ro, Opera Comica pentru Copii, HAPPYCINEMA┬«, Ideal Board Games, Fidgetz.ro – The Original Spinner;

Parteneri Media: Asociatia Lume Buna, Good News, IasiFun.ro, INTUITEXT, Radio Teen, Romantic FM, Sfatul Parintilor, Totul Despre Mame, WINK, Ziarul de Iasi, Ziare.com.

Felicitari celor de pe podium si tuturor finalistilor pentru ambitia, perseverenta si curajul de care au dat dovada. Ca in fiecare an, comisia de evaluare a avut misiunea dificila de a alege castigatorii dintre multi elevi foarte bine pregatiti la limba engleza. Toti au demonstrat ca au cunostinte solide, creativitate si o atitudine dezinvolta!

Sunteti curiosi sa ii cunoasteti pe finalistii Mirunette Language Competition 2018? Va invitam sa accesati albumul foto aici.

Felicitari castigatorilor