BREXIT nu influenteaza taberele Mirunette 2016

BrexitBrexit

BREXIT

Dragii nostri clienti: parinti si copii,

Today we have witnessed history: Regatul Unit al Marii Britanii a votat iesirea din Uniunea Europeana (BREXIT). Acest lucru nu se va intampla insa imediat. Conform declaratiilor expertilor, se apreciaza ca acest proces va dura minim 2 ani.

Prin urmare, pentru anul 2016 nu va aparea niciun fel de schimbare – se va calatori in continuare cu carte de identitate romaneasca sau pasaport romanesc, fara vize sau alte documente suplimentare. De asemenea, serviciile medicale oferite cetatenilor europeni vor fi functionale in continuare. Pentru o acoperire suplimentara, toti copiii vor avea si polita complexa de calatorie incheiata de noi prin intermediul Generali Asigurari.

Va multumim inca o data pentru increderea acordata prin apelarea la serviciile Mirunette. Desi este inca prea devreme pentru a face pronosticuri despre efectele Brexit, credem ca Marea Britanie va trece printr-o perioada indelungata de negocieri de al caror rezultat pozitiv speram sa ne bucuram si noi.

In cazul in care va fi necesara aplicarea pentru viza – in viitorul indepartat – suntem convinsi ca totul va functiona bine. Este un proces cu care ne-am familiarizat timp de 5 ani, inainte ca Romania sa faca parte din Uniunea Europeana, si in urma caruia nu am avut parte de niciun refuz.

BREXIT nu influenteaza taberele in UK organizate de Mirunette in 2016!

Vezi aici tabere in Anglia oferite de Mirunette!