Prietenie de cursa lunga: Biciclop si Mirunette ofera premii si suprize impreuna

Castigatorii concursului Mirunette Language Competition 2016

A venit deja vara, si o data cu ea am impartit premiile la concursul Mirunette Language Competition oferite de prietenii ce ne sustin an de an. Impreuna cu Biciclop va incurajam la miscare si distractie in aer liber.

Biciclop si Mirunette prietenie de cursa lunga

Pentru al treilea an la rand, prietenii de la Biciclop sunt parteneri ai Mirunette Language Competition. Anul acesta, ei au pus la bataie doua biciclete pliabile pentru magnificii finalisti ai concursului nostru de limba engleza.

Castigatorii concursului Mirunette Language Competition 2016

Temerarii de anul acesta si castigatori ai bicicletelor editiei 2016 sunt Andra Bujan din Brasov, castigatoare la categoria 14 – 17 ani si Sabin Avadanei din Targu Neamt, castigator al categoriei 10 – 13 ani. Pentru ca au demonstrat cunostinte si abilitati avansate de stapanire a limbii engleze, amicii de la Biciclop le-au oferit ca premiu doua  biciclete de oras, sprintene si cochete, cu care acestia vor putea face slalom pe aleile parcurilor.

Te invitam sa ii cunosti si pe castigatorii celor doua editii anterioare:

Eva si Rebeca, castigatoarele primei editii a competitii impreuna, in 2014:

Foto 4 Castigator 2_2014

Foto 3 Castigator 2014

Ioana si Roxana, castigatoarele celei de a doua editii, 2015:

Castigatoare 2015 Ioana si Roxana

Atat noi, cat si Biciclop, consideram ca o minte sanatoasa poate sa se dezvolte armonios doar intr-un corp sanatos. Iar pentru a face acest lucru cu succes, oamenii prietenosi de la magazinul portocaliu ne intampina cu o gama variata de biciclete, trotinete, ripstickuri si accesorii la cel mai bun raport calitate – pret.

Biciclop ne incurajeaza constant sa facem miscare in aer liber. In afara de faptul ca ne mentine sanatatea corpului, sportul ne ajuta sa ramanem in cea mai buna forma si din punct de vedere cognitiv! Efortul fizic ne face sa ne simtim bine, ne creste capacitatea de asimilare de informatii si in plus, ne ajuta sa ne mentinem atentia concentrata pentru mai mult timp.

Entuziasmul, educatia de calitate si spiritul de excelenta sunt doar cateva din valorile comune ale acestei prietenii de cursa lunga, prin care sustinem copiii si tinerii sa isi sporeasca dragul de educatie de calitate si de sport.

Pe Biciclop ii gasesti online la un click distanta, iar daca te abonezi la Newsletter, vei primi vesti proaspete despre evenimente, produse si oferte speciale!

Asa ca bucura-te de vrema buna si invita-i pe parintii tai la o plimbare la magazinul din Calea Dorobanti pentru a te echipa cu tot ce ai nevoie pentru o vara plina de distractie in aer liber! Tu alegi cu ce vrei sa te plimbi vara aceasta!

Finalisti MLC - Mirunette si Biciclop

Mirunette si Biciclop vor continua prietenia de cursa lunga, venind in intampinarea ta, investind in tineri, pregatind concursuri, premii si surprize pe masura!