7 motive sa alegi o tabara de vara in strainatate

Tabara de vara in strainatateTabara de vara in strainatate

Te-ai gandit vreodata ca o tabara de vara in strainatate poate fi vacanta educationala ideala pentru copilul tau? Mirunette iti prezinta 7 motive pentru a-ti trimite copilul in tabere de vara.

 

  1. Perfectionarea unei limbi straine

Unde iti poti perfectiona limba engleza mai bine decat intr-o tabara in Anglia? Copilul tau va spune adio orelor cu specific romanesc si va experimenta metodele britanice recunoscute pentru excelenta. Cursurile de limba engleza sunt acreditate British Council, sunt stimulante si variate iar profesorii sunt vorbitori nativi si folosesc tehnici moderne de predare. Programa este creata pentru a facilita comunicarea si se axeaza pe abilitatile de exprimare si de percepere ale participantilor.

  1. Expunerea la diversitatea culturala

O tabara desfasurata in strainatate este un foarte bun exercitiu de socializare. Copiii participanti vin din peste 50 de tari diferite si reusesc sa se imprieteneasca unii cu altii, fiind expusi unor culturi diferite fata de cea careia ii apartin. Este un exercitiu extrem de util si practic care le va forma, in timp, o gandire deschisa, lipsita de prejudecati.

  1. Dezvoltarea spiritului independent

O tabara in strainatate, pe langa perfectionarea limbii straine, ofera o gama larga de activitati, de la echitatie, tenis, teatru, arte, la cursuri de pregatire academica intensiva. Toate acestea il vor face pe copil sa realizeze ca este capabil sa invete singur ceva nou si sa isi dezvolte aptitudinile intr-un mediu international.

  1. Dezvoltarea gandirii critice si a calitatilor de leader

O tabara internationala de vara permite fiecarui participant sa indrazaneasca sa faca anumite alegeri, sa participe la proiecte si dezbateri, sa lucreze in echipa si sa se responsabilizeze. Copilul isi va dezvolta o atitudine critica, va fi mai organizat in actiuni si va fi mai cooperant intr-un grup de copii cu caractere diferite.

  1. Petrecerea unei vacante active

Pe durata desfasurarii programului intr-o tabara educationala in strainatate copiii dvs vor fi foarte activi. O tabara de vara internationala reprezinta un mediu favorabil pentru un copil de a explora activitati (jocuri sau sporturi) ce se pot transforma in pasiuni pentru tot restul vietii. Copiii se vor juca in aer liber, renuntand la televizor, calculator sau jocuri video.

  1. Momente memorabile si prietenii internationale

O tabara internationala reprezinta mediul ideal in care copiii pot dezvolta prietenii pentru o viata cu cei din alte tari sau continente. Iar aceste prietenii sunt sustinute de intamplari amuzante, jocuri, glume, activitati distractive ce devin amintiri frumoase ale copilariei.

  1. Dezvoltarea abilitatilor sociale

Intr-o tabara de vara in strainatate parintii nu sunt acolo pentru a interveni sau pentru a-si indemna copilul in actiunile sale. Astfel, el invata sa aiba incredere in propria abilitate de a-si face prieteni sau de a comunica cu persoane pe care le intalneste pentru prima data. Construirea acestor prietenii de vacanta il invata, de asemenea, cum sa fie mai increzator din punct de vedere social odata ce se intoarce la scoala.

 

Daruieste-i copilului tau o vacanta de neuitat! O tabara de vara in strainatate va fi cea mai buna alegere! Descopera destinatiile Mirunette si alege-o pe cea potrivita! Afla mai multe detalii de la specialistii Mirunette!

Te asteapta cele mai bune scoli si licee din Marea Britanie si cele mai prestigioase universitati din strainatate. Vei fi uimit de calitatile descoperite de copilul tau la intoarcere!

 Catalogul de tabere de vara in strainatate il gasesti AICI