Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (5)

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 MirunetteTabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de limba engleza la UCL aug 2017

Dragi parinti,

Iata ca revenim mai repede decat va asteptati, cu noutati si poze din tabara de vara din Londra.

Programul este intens, insa sunt atatea de vizitat incat nu ne pasa ca poate ne vedeti adormiti in metrou, sprijiniti cu capul de o bara J. Merita fiecare obiectiv vizitat.  Londra ne ofera la tot pasul lucruri foarte interesante pe  care nu le putem rata.

Am vizitat celebra zona Covent Garden, astazi loc al spectacolelor pe strada, catre care UCL fiind relativ aproape ne putem indrepta si pe jos, totul este sa ne tina picioarele. Si dintre cele peste 30 de Sali de teatru ce se afla in zona, unde se joaca piese de teatru, opera, musicals, comedii sau balet, am ales o sala si am vizionat o piesa de teatru. Ghiciti care? Daca nu, va vom spune cand ajungem acasa.

Am trecut si prin Trafalgar Square cu impunatoarea coloana pe care se afla statuia amiralului Nelson, dar si cu celebra National Gallery. Si pentru ca toti dorim sa ne culturalizam, am vizitat cu mare placere muzeul, din care am ales si am fotografiat cativa dintre clasicii care ne-au atras privirile nu o singura data, dar in acet caz in realitate, nu in albumele de arta de acasa.

Pentru ca mergem mult pe jos, avem ocazia sa trecem pe langa cladiri cu specific architectural englezesc, dar evident sa sa mai “agatam” de mana cate o sacosa (asa cum vedeti in poze) pentru ca shopping-ul in Londra este foarte imbietor.

Am admirat Westminster Abbey, precum si St Paul’s Cathedral, a doua mare catedrala din lume, dupa…. (precis stiti!). A treia se afla la Florenta si se numeste …. ? Nunu, nu este in Venetia 🙂

Va lasam sa admirati fotografiile facute de AnaMaria. Suntem un grup curios dar disciplinat si dornic de a absorbi din Londra cat mai multe informatii pe care sa vi le impartasim cand vom reveni in tara.

Cu siguranta sunt multe de vazut, 2 saptamani intr-o tabara de vara nu pot acoperi tot ce se poate vizita in Londra, insa suntem siguri ca vom reveni fie ca turisti, fie ca studenti unii dintre noi si atunci ne vom completa cultura generala.

 

Va imbratisam cu dor din tabara internationala din Londra,

AnaMaria si Mirunetii curiosi

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de limba engleza, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette