Tabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 Mirunette (4)

Tabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 MirunetteTabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 Mirunette

Dragi parinti,

Salutari din tabara insorita de la Miami Fort Lauderdale!

Astazi ne-am bucurat impreuna de o zi superba!  Dupa orele de limba engleza am facut o croaziera pe faimoasele canale Fort Lauderdale supranumite si „Venetia Americii”. A fost o experienta minunata, plina de peisaje scaldate de razele soarelui din Miami. Am avut ocazia sa vedem vile ale celebritatilor si chiar si iahturile acestora. What a view:).

Cel mai antrenant moment al zilei a fost atunci cand simpaticul capitan al vaporului i-a lasat pe copii sa „conduca”pentru cateva momente vasul. Copiii s-au bucurat de aceasta experienta inedita si s-au distrat facand multe poze.

Vremea este in continuare perfecta si ne simtim deosebit de bine aici in tabara de limba engleza.

Printre toate experientele deosebite  pe care avem ocazia sa le traim, am vazut si ce inseamna shopping-ul la Miami! Atat fetele, cat si baietii si-au cumparat diverse lucruri din unul dintre numeroasele mall-uri tipic americane, bucurandu-se de timpul petrecut impreuna.

Promitem sa ne facem timp sa revenim cu vesti cat mai curand direct de aici de la Miami!

Cu drag,

Magda si Mirunetii

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Miami puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 Mirunette

Tabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 Mirunette