Tabara de germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017 (3)

Tabara de germana Blossintabara berlin

Tabara de germana Blossin 2017

Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017

Dragi parinti,

Cea de-a treia zi a taberei noastre a fost una foarte frumoasa, desi vremea a fost putin cam capricioasa. Din fericire ploaia nu a vrut sa ne deranjeze prea mult si s-a oprit exact dupa orele de curs, astfel incat activitatile de dupa-amiaza si seara sa decurga in mod normal.

Dupa masa de pranz, am fost impartiti in grupele stabilite inca de ieri si am pornit la drum catre aventurile ce ne asteptau. Am avut parte de excursii cu barca, catarat, hockey de sala, jocuri de inteligenta, fotbal de masa sau aerobic.

Seara a adus si ea cu sine un program de wellness in care am primit masaje, masti faciale, smoothie-uri sau exercitii de fitness. Dupa aceea a urmat si o partida de inot pentru cei care prefera sa faca acest lucru dupa o zi istovitoare.

Maine avem prima excursie de jumatate de zi  si suntem tare emotionati. Mergem la Berlin si vom vizita celebrul turn al televiziunii. Mai multe detalii insa veti primi maine seara.?

Pe maine,

Dapfni & Trupa

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de germana Blossin

Tabara de germana Blossin