Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette (8)

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 MirunetteTabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Dragi parinti, continuam a doua saptamana cu voie buna, aici in Germania!

Pentru ca natura mai are nevoie si de apa, astazi cerul a gasit de cuviinta sa ne trimita ceva ploaie, care printre altele sa mai improspateze aerul. Soarele insa nu s-a dat batut deloc, incercand din cand in cand sa ne mangaie cu razele sale magice.

Desi vremea nu a fost dintre cele mai prietenoase, distractia a fost la fel de mare ca si in celelalte zile. Am jucat tenis, fotbal, baschet, dodgeball, tenis de masa, ne-am catarat pe peretele de catarari, am inotat in piscina, fetele au participat la o sesiune de spa, am gatit clatite, am vizionat un film in sala de cinema sau pur si simplu am lenevit pe canapelele din sala de socializare.  Oricum, va putem spune cu siguranta ca nu am reusit sa ne plictisim deloc.

In cazul in care va intrebati care au fost rezultatele la test, ei bine acestea s-au incadrat intre 57 si 100%.  Important este ca toti au trecut testul si ca fiecare a fost evidentiat pentru ceva, ceea ce demonstreaza ca notiunile predate s-au sedimentat in mintea fiecaruia in diferite proportii.

De maine reintra in scena soarele asa ca ne putem relua rutina zilnica. Acum ca deja suntem in a doua saptamana de tabara, ne simtim deja ca acasa si ne organizam mult mai repede, fiind familiarizati cu spatiul, oamenii, indatoririle dar si drepturile noastre.

Cam atat pentru astazi! Va pupam si va imbratisam cu drag!

Dapfni M. – Group Leader tabara Bad Schussenried

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de lb. germana din Bad Schussenried, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate cu fotografii cat mai des 🙂

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette

Tabara grup lb. Germana Bad Schussenried Germania 21 aug-03 sep 2016 Mirunette