Tabara grup lb. Engleza, California State University, LA USA 21 iul-04 aug – Mirunette 2016 (3)

Tabara grup lb. Engleza, California State University, LA USA 21 iul-04 aug - Mirunette 2016

A trecut o săptămana de cand suntem in America si ne bucurăm din plin de toate momentele petrecute aici. Cursurile sunt interesante, iar copiii participa la ele cu placere, legand zi de zi prietenii cu elevi din China, Kazakstan sau Italia. Atat profesorii, cat si activity leaderii ii admira pentru fluența in limba engleza si pentru sociabilitatea de care dau dovada.
De asemenea, excursiile ne fac sa descoperim zi de zi un alt loc deosebit din California. De exemplu, marti seara am ajuns la Huntington Beach intr-un moment de sarbatoare: US Open of Surfing 2016. Dupa ce am privit un superb apus de soare, ne-am strans in jurul focurilor de tabara si am sarbatorit si noi in stil american, cu marshmallows.
Miercuri am avut parte de o zi plina de surprize placute: in La Jolla, bijuteria de pe coasta de Vest, ne-au intampinat zeci de lei de mare si multe specii de pasari, care mai de care mai interesante. Apoi ne-am oprit la Mission Beach, unde a cazut un mit: apa oceanului nu e deloc rece, asa ca ne-am balacit cu totii. Totusi, am pastrat timp pentru a alege ce sa facem cu 6$: sa ne dam in al doilea cel mai vechi roller-coaster din lume sau sa mancam o inghetata uriasa? Pentru unii, alegerea a fost atat de dificila incat au dublat suma!?
Ultima oprire a fost San Diego, unde cei care nu au ales o sesiune de shopping la mall s-au putut plimba pe stradutele din Gaslamp Quarter, au putut admira poarta istorica a orasului, parada barcilor cu vele, stadionul sau celebra statuie a sarutului din port.
Ziua de joi a inceput cu orele de limba engleza si s-a incheiat cu un spectacol fantastic la Griffith Observatory. Totusi, atractia zilei a fost popasul in Beverly Hills, unde copiii s-au plimbat pe strazile cu vile impozante, au facut cumparaturi pe Rodeo Drive, au admirat cartierul artistic al orasului, strabatut de celebra Melrose Street, au vazut studiourile Paramount, unde se toarna cele mai cunoscute filme americane, dar si simbolul de pe dealul Hollywoodului. Privelistea nocturna a LA-ului ne-a incantat pe drumul de intoarcere.

Oare ce va mai urma?!

Dana Ș. & Magdalena B. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la California State University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.